AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ip atlarken görmek

Kahve falında birini ip atlarken görmek

Kahve falında birini ip atlarken görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini ip atlarken gördüyseniz:

  • Farklı kültür ya da çevrelerden gelen kişilerin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Kahve falında birini ip atlarken görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, ters giden durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ip atlayanı görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atın ipinden tutmak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalet eder.

Kahve falında sökülmüş ip görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına delalettir.

Kahve falında denizde ip atlamak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo ip görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında ip görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yün ip almak yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir