AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipi tutmak

Kahve falında ipi tutmak

Kahve falında ipi tutmak müjdeli bir haber alacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, kafasını toparlayacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, maddi yükünün artacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına inanılır.

Kahve falında ipi tutmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında atın ipinden tutmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında ipi tutmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ip tutmak bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında diş arasında ip görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, türlü musibetlere uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok ip görmek tüm düzenin alt üst olacağına, günahkâr olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipi düğümlemek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ip dokumak şifa göreceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna delalet eder.

Kahve falında iple bağlandığını görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir