AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip tutmak

Kahve falında ip tutmak

Kahve falında ip tutmak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, başına uğursuz olayların geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ip tutmak gördüyseniz:

  • Müdahale edilen konuların, kaçan uçakların ya da kaybolan telefon numaralarının nedenleri olabilir.

Kahve falında ip tutmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atın ipinden tutmak kazancın artacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipi tutmak arzu ve isteklerine kavuşacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk ipler görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Kahve falında yün ip almak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzüne iple çıkmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işarettir.

Kahve falında ipte asılı çarşaf görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına işaret eder.

Kahve falında altın ip görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir