AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip atlayanı görmek

Kahve falında ip atlayanı görmek

Kahve falında ip atlayanı görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip atlayanı gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Kahve falında ip atlayanı görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kötü gününden de geri duracağına işaret eder.

Kahve falında atın ipinden tutmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini ip atlarken görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına yorulur.

Kahve falında iple dişini çekmek daha fazla gelir elde edeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden iple inmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iple uçmak bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı işaret eder.

Kahve falında koluna ip bağlamak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ip satın almak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir