AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü babanın sesini duymak

Kahve falında ölü babanın sesini duymak

Kahve falında ölü babanın sesini duymak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü babanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin veya ortaklıklarınızın düzenlenmesi gerekiyor.

Kahve falında ölü babanın sesini duymak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ses duymak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hikmete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba sesini duymak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, verdiği emeklerin heba olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babasını sesini duymak zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen babanın sesini duymak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak kazancının tükenmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın sesini duymak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne baba sesi duymak kendisine yeni bir iş bulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir