AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ezmek

Kahve falında üzüm ezmek

Kahve falında üzüm ezmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm ezmek gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabilirsiniz.

Kahve falında üzüm ezmek adını aklamayı başaracağına, hayatına bakacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgur ezmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeği ezmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla insan ezmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın birini ezdiğini görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patates ezmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, insanlara iyilik yapmaya işarettir.

Kahve falında kedi ezmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir