AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü amcayı görmek

Kahve falında ölü amcayı görmek

Kahve falında ölü amcayı görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü amcayı gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele alarak ya da pratik olarak maddi anlamda rahat davranma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında ölü amca görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü amcasını görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü amcayı görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet eder.

Kahve falında ölü amcamı görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulur.

Kahve falında amcayı dövmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemin amcasını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında öz amcanı görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine inanılır.

Kahve falında amca ve yenge görmek asık yüzlerin güleceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir