AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü amca görmek

Kahve falında ölü amca görmek

Kahve falında ölü amca görmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, işlerini boşvereceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, neşe içinde olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Kahve falında ölü amca gördüyseniz:

  • Belli planlarınız ya da düzenlemeler istendiği gibi ilerlemeyebilir veya yeniden planlanması gerekebilir.

Kahve falında ölü amcasını görmek ticaretin büyüyeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına işarettir.

Kahve falında ölü amca görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü amcamı görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine işarettir.

Kahve falında ölü amcayı görmek rahat bir hayata başlayacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcaya sarılmak zor günlerden geçeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında ölmüş amca görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amca kavga etmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında amcasının elini öpmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir