AnaSayfa / Genel / Kahve falında öz amcanı görmek

Kahve falında öz amcanı görmek

Kahve falında öz amcanı görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hak yolunu bulacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında öz amcanı gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği, ortaklık ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda oldukça iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında öz amcanı görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında öz amca görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında öz amcasını görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında özcan denizi görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında özlü söz görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öz abiyle kavga etmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öz abisini görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında özlendiğini duymak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir