AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü amcamı görmek

Kahve falında ölü amcamı görmek

Kahve falında ölü amcamı görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yeni bir yol çizileceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü amcamı gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kimse hakkında size nakledilen şeyleri ya da o insanla ilgili yapılan yorumları basit bir kıskançlık yüzünden yapılıyor zannetmeyin.

Kahve falında ölü amcayı görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü amcasını görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölü amcamı görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü amca görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş amcanızı görmek makamının sürekli yükseleceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amcaoğlu öpmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amcasının hasta olduğunu görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amca ve baba görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir