AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin amcasını görmek

Kahve falında annemin amcasını görmek

Kahve falında annemin amcasını görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, bedeninin de iyileşeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemin amcasını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Kahve falında annemin amcasını görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amcamın mezarını görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amca kavga etmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında amca oğluyla kavga etmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret eder.

Kahve falında amcasının ağladığını görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü amca görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında amcaya sarılmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında amca evine gitmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir