AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş amcanızı görmek

Kahve falında ölmüş amcanızı görmek

Kahve falında ölmüş amcanızı görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, malının da hiç olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş amcanızı gördüyseniz:

  • Biraz huzurla nefes almaya ne çok ihtiyacımız var.

Kahve falında sakallı amca görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalettir.

Kahve falında amca torunu görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş amcasını görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş amcayı diri görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, önemli ve ciddi işler yapacağına delalettir.

Kahve falında ölen amca oğlunu görmek işlerin yolundan çıkacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca kızının öldüğünü görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında baba ve amca görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında amca yenge görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir