AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü adama sarılmak

Kahve falında ölü adama sarılmak

Kahve falında ölü adama sarılmak hastalıklarını yeneceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Kahve falında ölü adama sarılmak gördüyseniz:

  • Her alanda veya önünüze hangi konu gelirse, elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştığınızı herkes biliyor.

Kahve falında ölü adama sarılmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adama sarılmak üzgün ve karamsar olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir adama sarılmak iş kaybı yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adama sarılmak bir yandan cenaze olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adamla sarılmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş adama sarılmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin adamla sarılmak geleceğe daha umut dolu bakacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir