AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş adama sarılmak

Kahve falında ölmüş adama sarılmak

Kahve falında ölmüş adama sarılmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş adama sarılmak gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Kahve falında sarı saçlı adam görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kızına daima sahip çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir adama sarılmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adama sarılmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı sakallı adam görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir adama sarılmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı adama sarılmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, namının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamla sarılmak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir