AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin adamla sarılmak

Kahve falında sevdiğin adamla sarılmak

Kahve falında sevdiğin adamla sarılmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, zahmetinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin adamla sarılmak gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Kahve falında sevdiği adama sarılmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği adamla sarılmak herkesin yardımına koşacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin adamla sarılmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin adama sarılmak dertlerin bölüşüleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir adama sarılmak geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü adama sarılmak çözüm yolları bulamayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genç adama sarılmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kefene sarılı adam görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir