AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin adama sarılmak

Kahve falında sevdiğin adama sarılmak

Kahve falında sevdiğin adama sarılmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin adama sarılmak gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Kahve falında sevdiğin adamla sarılmak kazancında bereketin artacağına, büyük bir yenilgi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği adamla sarılmak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adama sarılmak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği adama sarılmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında adamla sarılmak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir adama sarılmak kafasının rahat olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında yabancı adama sarılmak evlatlarının hayrını göreceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında adama sarılmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir