AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamla sarılmak

Kahve falında adamla sarılmak

Kahve falında adamla sarılmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, tövbelerin kabul olacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adamla sarılmak gördüyseniz:

  • Şans durumunuz da sürekli değildir.

Kahve falında kefene sarılı adam görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adama sarılmak bolluk ve bereket elde edeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adama sarılmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, başarılarının düşeceğine inanılır.

Kahve falında yabancı adama sarılmak başarının adım adım yaklaşacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir adama sarılmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında sarı saçlı adam görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamla sarılmak yıkılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir