AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş yılan kafası görmek

Kahve falında ölmüş yılan kafası görmek

Kahve falında ölmüş yılan kafası görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, daha zengin hale geleceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş yılan kafası gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında yılanın kafasını koparmak görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan kafası ezmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında çok kafalı yılan görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, malında azalmaya tabir olunur.

Kahve falında yılan kafasını kesmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yılan kafası tutmak sinirlerinin yıpranacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın kafasını kopartmak üzüntülerinden kurtulacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı kafasını koparmak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı kafasını tutmak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir