AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı kafasını koparmak

Kahve falında yılanı kafasını koparmak

Kahve falında yılanı kafasını koparmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımlarınızı duygularınızın yönlendirmesine izin verirseniz sonuçlar sizi yavaşlatabilir veya engellenebilir.

Kahve falında yılanı kafasından yakalamak işlerinde önemli adımlar atacağına, kötü durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kafası büyük yılan görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan kafası yemek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan kafalı köpek görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafanın üstünde yılan görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kafalı yılan görmek yaptığı işte sivrileceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını tutmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir