AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kafasını kopartmak

Kahve falında yılanın kafasını kopartmak

Kahve falında yılanın kafasını kopartmak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını kopartmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında yılanın kafasını koparmak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, maddi kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kafalı yılan görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan kafasını tutmak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kafası ezilmiş yılan görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kopmuş yılan kafası görmek evlatlarının hayırlı olacağına, çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk yılan görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yılan kafalı köpek görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir