AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kafasını koparmak görmek

Kahve falında yılanın kafasını koparmak görmek

Kahve falında yılanın kafasını koparmak görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, her zaman çok başarılı olacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, bir ortaklık kurulacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yılanın kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

Kahve falında kafasını kaldırmış yılan görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında yılan kafasını kesmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, gelirinin daimi olacağına yorulur.

Kahve falında kafada yılan görmek tecrübe kazandıracağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sarı kafalı yılan görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek hakkını alacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çift kafalı yılan görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kafasında yılan görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir