AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis ordusu görmek

Kahve falında polis ordusu görmek

Kahve falında polis ordusu görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında polis ordusu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında polis ordusu görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ordu yönetmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında atlı ordu görmek canlanacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ordu kurmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında ordudan kaçmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, ancak yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ordu görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil ordusu görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine işarettir.

Kahve falında islam ordusu görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir