AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş olan babanın elini öpmek

Kahve falında ölmüş olan babanın elini öpmek

Kahve falında ölmüş olan babanın elini öpmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş olan babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni konularla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında ölmüş olan babanın elini öpmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babanın elini öpmek parasını dikkatli harcayacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne baba eli öpmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın elini öpmek sorunlar altında ezileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında baba el öpmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasının elini öpmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babamın elini öpmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine işarettir.

Kahve falında ölü babanın elini öpmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir