AnaSayfa / Genel / Kahve falında atılan taşı yakalamak

Kahve falında atılan taşı yakalamak

Kahve falında atılan taşı yakalamak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, rahat erileceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atılan taşı yakalamak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir.

Kahve falında atılan taşı yakalamak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine işarettir.

Kahve falında atılan taşı tutmak yarınlarına inanacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atılan taşlardan kaçmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş atılması görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına işaret eder.

Kahve falında atılmış ekmek görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, görmediği yerlere gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöpe atılan bebek görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında işten atılacağını görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapse atılacağını görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir