AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseye bağırmak

Kahve falında bir kimseye bağırmak

Kahve falında bir kimseye bağırmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimseye bağırmak gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için iknaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir kimseye bağırmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen bir kimse görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kimseyi aramak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine yorulur.

Kahve falında ölü kimseden hediye almak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kimsenin evini görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimse görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kimseye para vermek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında bir kimseden kaçmak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir