AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kimseyi hasta görmek

Kahve falında ölmüş kimseyi hasta görmek

Kahve falında ölmüş kimseyi hasta görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, projenin gerçekleştirileceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kimseyi hasta gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış şeklinizde değişiklik yapmanız ikili ilişkilerinize veya iş hayatınıza ivme kazandırabilir.

Kahve falında bir kimsenin hasta olduğunu görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta kimse görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi hasta görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kimseyi hasta görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, tazeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseyi hasta görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyen kimse görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, küslerin ve dargınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü duymak şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kimse görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir