AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kimseyi yıkamak

Kahve falında ölmüş kimseyi yıkamak

Kahve falında ölmüş kimseyi yıkamak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, asil kimselerden çıkacağına, onu isyan noktasına getireceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kimseyi yıkamak gördüyseniz:

  • Pratik konular hantallaşabilir veya duygusallığa boğulabilir.

Kahve falında bir kimseyi yıkamak işindeki verimin artacağına, şifa ve ilaç bulacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kimseyi yıkamak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kimsesiz kalmak kazancında bereketin artacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimseyi gelinlikle görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Kahve falında bir kimseyi korumak ön planda kalmayı sağlayacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir kimseyi canlı görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kimsesiz bebek görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işarettir.

Kahve falında bir kimsenin yaralandığını görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir