AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş karga görmek

Kahve falında ölmüş karga görmek

Kahve falında ölmüş karga görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yükseldikçe yükseleceğine, kararlarına saygı duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş karga gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız.

Kahve falında karga saldırdığını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karga kesmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında karga yakmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında camda karga görmek yolunun hep açık olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga olmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına delalettir.

Kahve falında leş kargası görmek yokluk çekmeyeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karga yavrusu öldürmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında karga ve güvercin görmek hasta ise şifa bulacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir