AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga saldırdığını görmek

Kahve falında karga saldırdığını görmek

Kahve falında karga saldırdığını görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, itibar göreceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, kafasına göre birini bulacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, istenen her şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga saldırdığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Kahve falında karganın saldırdığını görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kargaların saldırdığını görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında karga saldırdığını görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah köpeğin saldırdığını görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalettir.

Kahve falında delinin saldırdığını görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın saldırdığını görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında aslan saldırmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün saldırdığını görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir