AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga ve güvercin görmek

Kahve falında karga ve güvercin görmek

Kahve falında karga ve güvercin görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, keyfinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, adının yayılacağına, birçok dertle muhatap olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında karga ve güvercin gördüyseniz:

  • Gerek yapmak istediğiniz değişiklik ya da yenilikleri gerçekleştirmeniz, gerekse yeni işlere başlamak için gereken astrolojik desteğe sahipsiniz.

Kahve falında karga ve güvercin görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve karga görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet eder.

Kahve falında karganın öldüğünü görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında karga ölüsü görmek hayırlı bir yuva kuracağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında karganın kafasını koparmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında karga sesi duymak iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına işarettir.

Kahve falında karga vurduğunu görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karga kafası görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir