AnaSayfa / Genel / Kahve falında leş kargası görmek

Kahve falında leş kargası görmek

Kahve falında leş kargası görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, kıtlığın meydana geleceğine, daima önüne bakacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında leş kargası gördüyseniz:

  • Çok parlak bir öneri veya teklifin diğer olasılıkları gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında karga leşi görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında leş kargası görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalettir.

Kahve falında leş yiyen karga görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına işaret eder.

Kahve falında at leşi görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş hayvan leşi görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında leş yemek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına delalet eder.

Kahve falında leş temizlemek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında insan leşi görmek başarının adım adım yaklaşacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir