AnaSayfa / Genel / Kahve falında camda karga görmek

Kahve falında camda karga görmek

Kahve falında camda karga görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, helal lokmalar yiyeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında camda karga gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarttıklarınız ya da ortaya çıkanlar sizi çok fazla heyecanlandırmasa da, elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında camda karga görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işarettir.

Kahve falında siyah karga görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karganın uçtuğunu görmek bazen de rahat geçeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kargayı öldürmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında kargaların saldırısına uğramak işbirliği içinde olacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalet eder.

Kahve falında karga eti yemek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında karga kovalamak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında karga öpmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir