AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga yakmak

Kahve falında karga yakmak

Kahve falında karga yakmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında karga yakmak gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklara karşılık zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında karga yakmak yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde karga görmek itibarını zedeleyeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kargaya yemek vermek kazancın yarı yarıya düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru karga görmek duygularını açığa vuracağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karga ve güvercin görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında kargayla konuşmak maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında karga ve ceviz görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir