AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sakalını kestiğini görmek

Kahve falında başkasının sakalını kestiğini görmek

Kahve falında başkasının sakalını kestiğini görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının sakalını kestiğini gördüyseniz:

  • Sadece ilişki olsun diye ilişkiye giren bir kişi olmaktan kaçının.

Kahve falında bir başkasının sakalını kestiğini görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sakalını kestiğini görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, günahların af olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının sakalını kestiğini görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sakallarını kestiğini görmek kazancın gittikçe artacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun sakalını kestiğini görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında sakalını kestiğini görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında saç ve sakal kestirmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sakallarını kestiğini görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir