AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir horoz görmek

Kahve falında büyük bir horoz görmek

Kahve falında büyük bir horoz görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir horoz gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında büyük beyaz horoz görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir horoz görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında çok büyük horoz görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük horoz görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horozu görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında tavuk horoz görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına yorulur.

Kahve falında horoz boğazlamak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında canlı horoz görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir