AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş görümce görmek

Kahve falında ölmüş görümce görmek

Kahve falında ölmüş görümce görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş görümce gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında görümcesini görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mal mülk kazanacağına delalettir.

Kahve falında görümce öpmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kinin ve nefretin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görümcenin kızını görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında görümcenin hamile olduğunu görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümceyle konuşmak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görümceden para almak hayırlı bir evlilik yapılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümcesiyle konuşmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına inanılır.

Kahve falında görümce dövmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir