AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş eşini sağ görmek

Kahve falında ölmüş eşini sağ görmek

Kahve falında ölmüş eşini sağ görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, büyüyeceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş eşini sağ gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız tepkilere neden olabilir.

Kahve falında ölmüş eşini sağ görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ olan babayı görmek ruhsal olarak etkileneceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini inek sağarken görmek kazancının düşeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sağ elinde kına görmek rahatının yerinde olacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işarettir.

Kahve falında sağ parmakta alyans görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ ele yüzük takmak aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına inanılır.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, elinize para geçeceğine işarettir.

Kahve falında depremde sağ kalmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir