AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini inek sağarken görmek

Kahve falında kendini inek sağarken görmek

Kahve falında kendini inek sağarken görmek sevinçli haberler geleceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında kendini inek sağarken gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında kendini inek sağarken görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulur.

Kahve falında inek sağan birini görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında sağ eli öpmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalettir.

Kahve falında sağ omzundan vurulduğunu görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yaşamdan istediklerini alacağına delalettir.

Kahve falında ölen anneyi sağ görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine işaret eder.

Kahve falında sağ kişinin öldüğünü görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında ölen birinin sağ olduğunu görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ birinin ölüp dirildiğini görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir