AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremde sağ kalmak

Kahve falında depremde sağ kalmak

Kahve falında depremde sağ kalmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında depremde sağ kalmak gördüyseniz:

  • Gözden kaçırmamanız gereken bir diğer noktada ilişkileriniz sırasında yakın çevrenizin söylediklerinden çok etkileniyorsunuz.

Kahve falında depremde sağ kalmak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında depremden sağ kurtulmak bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalettir.

Kahve falında depremden sağ çıkmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, dünya malına kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında depremden sağ çıktığını görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında depremde kalmak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, şansın çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında deprem enkazı altında kalmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında depremde enkaz altında kalmak kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında deprem altında kaldığını görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir