AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş diri görmek

Kahve falında ölmüş diri görmek

Kahve falında ölmüş diri görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş diri gördüyseniz:

  • Yeniliklere uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında ölen birini diri görmek başarıya ve zafere doymayacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş komşuyu diri görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu diri diri gömmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bir kadını diri görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında ölünün diri olduğunu görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında birinin diri diri gömüldüğünü görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kimseyi diri görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir