AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kadını diri görmek

Kahve falında ölmüş bir kadını diri görmek

Kahve falında ölmüş bir kadını diri görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, özlemelerin son bulacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, ekmeğinin azalacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş bir kadını diri gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Kahve falında ölmüş bir kadını diri görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kadını diri görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında diri diri birini gömmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında ölü akrabayı diri görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini diri görüp sarılmak hatalarını fark edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini diri diri gömmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, derin bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş annesini diri görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalet eder.

Kahve falında kendini diri diri mezarda görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir