AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini diri görmek

Kahve falında ölen birini diri görmek

Kahve falında ölen birini diri görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hata yapılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birini diri gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, yeni eğitimler ya da seyahatler her anlamda faydalı olabilir.

Kahve falında ölen babasını diri görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına inanılır.

Kahve falında ölen bir kişiyi diri görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü dedeyi diri görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş olan kişiyi diri görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kişiyi diri görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanı diri diri gömmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşini diri görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi diri görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir