AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedenin elini tutmak

Kahve falında ölmüş dedenin elini tutmak

Kahve falında ölmüş dedenin elini tutmak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedenin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya olaylar kontrolden çıkmış olabilir.

Kahve falında dedenin elini tutmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş dedenin elini tutmak sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş dedemin elini öpmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen dedenin elini öpmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dedenin elini öpmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dede elini öpmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir