AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedenin elini tutmak

Kahve falında dedenin elini tutmak

Kahve falında dedenin elini tutmak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, mutsuz olacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dedenin elini tutmak gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölmüş dedenin elini tutmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine yorulur.

Kahve falında dedenin elini tutmak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına işarettir.

Kahve falında dedesinin elini öpmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen dedemin elini öpmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalettir.

Kahve falında dedemin elini öpmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dede eli öpmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında dedenin elini öpmek mal ve mülk sahibi olmaya, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir