AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük dişli fare görmek

Kahve falında büyük dişli fare görmek

Kahve falında büyük dişli fare görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük dişli fare gördüyseniz:

  • Bir türlü karar verememeniz nedeniyle birçok işinizi sonuçlandıramıyabilirsiniz.

Kahve falında büyük dişli fare görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına yorulur.

Kahve falında dişli fare görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük dişli balık görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, işbirliği içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişli doğmuş bebek görmek prestij kazanılacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük dişli bebek görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişli bebek doğurmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş dişli bebek görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, günlerini bunun için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında çürük dişli insan görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir