AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz büyük fare görmek

Kahve falında beyaz büyük fare görmek

Kahve falında beyaz büyük fare görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz büyük fare gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, yardım edebilir ya da belli anlaşmalara sıcak bakabilirsiniz.

Kahve falında büyük beyaz fare görmek belalı insanlara denk geleceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz büyük fare görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine inanılır.

Kahve falında büyük bir fare öldürmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında ölü büyük fare görmek helal kazanç elde edileceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kahverengi fare görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret eder.

Kahve falında büyük fare görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, yeniden can bulacağına işaret eder.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir fare görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir