AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin büyüğünü görmek

Kahve falında farenin büyüğünü görmek

Kahve falında farenin büyüğünü görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, işlerin kapanacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin büyüğünü gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya girişiminiz ilginç şekilde olumlu bir gelişme nedeni olabilir.

Kahve falında büyük fareden korkmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir fare öldürmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük fare görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük fare yakalamak bunalacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü büyük fare görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük siyah fare görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına inanılır.

Kahve falında büyük fare öldürmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında büyük dişli fare görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir