AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğanın vurduğunu görmek

Kahve falında boğanın vurduğunu görmek

Kahve falında boğanın vurduğunu görmek cesaretinin yerine geleceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, güzel işlere imza atacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına yorulur.

Kahve falında boğanın vurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı altında hissedebilirsiniz.

Kahve falında boğanın vurduğunu görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında babanın vurduğunu görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sırtına vurduğunu görmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgaların kıyıya vurduğunu görmek âlim kimselerden feyz alacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulur.

Kahve falında tavşan vurduğunu görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kendini vurduğunu görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurduğunu görmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir