AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuyla vedalaşmak

Kahve falında komşuyla vedalaşmak

Kahve falında komşuyla vedalaşmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuyla vedalaşmak gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya eğilimlisiniz.

Kahve falında komşuyla vedalaşmak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında komşularla vedalaşmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle vedalaşmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle vedalaşmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında birisiyle vedalaşmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğine veda etmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında birileriyle vedalaşmak kırgınlıkların biteceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına inanılır.

Kahve falında akrabalarla vedalaşmak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir