AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide bulaşık yıkamak

Kahve falında camide bulaşık yıkamak

Kahve falında camide bulaşık yıkamak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, duygularının ön plana çıkacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kötülüklerden uzak olacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, başarılarının takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında camide bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin için iyi olmayan konularda size baskı kurabilirler.

Kahve falında camide bulaşık yıkamak doğru iş ortaklığı yapacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalettir.

Kahve falında köpüklü suda bulaşık yıkamak manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine inanılır.

Kahve falında köpüklü bulaşık yıkamak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuda bulaşık yıkamak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, hayatın yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının bulaşıklarını yıkamak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında annenin bulaşık yıkadığını görmek huzurlu günlerin biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir